SMJKs Påskekrim 2024

Det ble en våt kveld hos Gro Stilke. Såpass at det ble til at Ane Bangelsen ble igjen og sov på sofaen. Jentene hadde både fått snakket om blomster og om politiet. 

Ane satt litt slukøret på bussen tilbake til byen. Hun skulle vært på jobb for en liten time siden. Hun satt å funderte på hvordan hun skulle unnskylde at hun var sein. Om hun skulle si det som det var; at det hadde blitt litt mye bobler vin igår og at hun rett å slett sovnet på sofaen. Eller om hun skulle finne på en hvit løgn. 

Litt utenfor sentrum oppdager Ane den røde bilen igjen, og da kom hun på at den bilen også sto utenfor huset til Gro Stilke dagen før.  Nå klarte hun å se at bilen hadde registrerings nummeret OF-EN 332. Bilen kom altså fra Vest-Tyskland. Ane ble ganske sikker på at det disse opplysningene ville veie opp for at hun kom for seint. 

Det var ikke noen tvil i at Stein Saks-Holmseth var fornøyd med opplysningene. Noe må knytte denne bilen til saken, men hvordan?

Skribent: Claes Lislerud

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *