Trivelig klubbkveld i august

Mens kuling og regn kvernet ute, satte ni blide gutter stevne for klubbkveld. Mikko er tilbake i gjengen, og trakk forsamlingens gjennomsnittsalder ned flere hakk. Ungdommelig og frisk aktivitet under over og i alle ender av anlegget. Trivelig kaffepause, og sannelig fikk man ikke kjørt litt tog også. Dette slår an tonen for en flott høst. Anlegget begynner å bli godt kjørbart, og vi legger opp til første «kjøre lørdag» før første snefall.

Erlend plasserer løsøre rundt omkring, etter Claes veiledning.
Ove varmer opp MJ glede og loddebolt
Alltid blid denne gutten!
Stram givakt under kunnskapsoverføring
Sjefen setter opp Digitraxboksen
Trivelig når det blir trangt rundt kaffebordet

Skribent: SMJKadmin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *