Midnattssoltreffet 23-26 juni 2022

Vi har et luksusproblem! Vi har nå over 40 personer på lista, og må dessverre sette stopp for videre påmelding. Dette av hensyn til vår kapasitet, og fordi vi ønsker at antall påmeldte skal være best mulig tilpasset påmeldte moduler og anleggets størrelse. Vi satser på at alle som ønsket har kommet med, og ønsker hjertelig velkommen til de påmeldte!

Bilde fra FREMO treff i Bodø 2018. Foto C. Lislerud

Velkommen til det andre midnattssoltreffet her i Bodø. Det eneste Fremo-treffet over polarsirkelen og ved porten til vakre Lofoten.

Midnattsola kommer til å være her i år også! Foto: C. Lislerud

Treffet avholdes 23.6-26.6, i Bankgata flerbrukshall, sentralt i Bodø.

Treffet holdes kun 5-10 minutters gange fra de fleste av Bodøs hoteller. Vi har fått en ok pris for overnatting for treffdeltagerne på Skagen Hotell, som også er det hotellet med kortest avstand til treffstedet.
Bli med på vårt treff, kanskje som en hyggelig stopp underveis til Nordkapp, Europas nordligste fastlandspunkt, eller ta en herlig tur på Nordlandsbanen, jernbanen mellom Trondheim og Bodø, som også er hovedtemaet vårt!

Tema for treffet:

Årets treff vil ha NSB Nordlandsbanen rundt 1975-1985 som tema. Dette er NoHAB diesel sitt (Di3) virkelige habitat. Klubbens hovedattraksjon, modellen av Bodø stasjon, vil selvfølgelig være en del av planløsningen. Hovedlinjen er ikke elektrifisert, så kun diesel eller museumsdamp vil bli «akseptert». En elektrifisert sidelinje kan være mulig, og er prototypisk ettersom industrisidelinjen på Mo i Rana ble elektrifisert på den tiden (nå nedlagt og revet).

Registrering av deltakere med moduler er satt til 23. april. Deltakere uten moduler ønsker vi å registrere senest 23. mai.

Lenke til påmeldingsskjema finner du HER

Kontakt for spørsmål og ytterligere informasjon:

fremotreff@saltenmjk.org

Vi har som nevnt avtale om en hyggelig pris på overnatting for våre deltagere på trivelige og sentralt beliggende Skagen Hotel.

Foto: Tripadvisor

De kan tilby følgende priser 22-26. juni 2022:

Enkeltrom: 745,-

Dobbeltrom: 945,-

Trippelrom: 1145,-

Inkludert i prisen er det frokost, vafler på ettermiddagen samt en enkel kveldsmat.

For å få disse prisene må det oppgis koden «Salten Modelljernbane klubb».

Bookingen kan enten gjøres på telefon 75 51 91 00 eller skagen.resepsjon@olavthon.no

Vel møtt!